About Us

Romance-Ku Ingin Kamu

Khamis, 10 Mac 2011

'Giveaway Rama-Rama Merah'


'Giveaway Rama-Rama Merah'
by
Izzatul Iman

Tujuan:
Meraikan Anniversary saya pada 20.03.2011
Nak tambah kenalan
Sebagai tanda Penghargaan kepada mereka yang sudi follow blog saye ni...
Juga sebagai ucapan terima kasih kepada kawan2 maya





Syarat Utama:
Jadi Follower blog saya
(Kalau tak jadi follower, camne nak tau update kan?)


Tinggalkan komen di kotak komen entri ini SAHAJA ok!


Kalau Rajin......
v
v
v
v
v
Ada Penyertaan Bonus untuk Anda!

Bonus Entries :
1. Tepek banner kat sidebar dan link back ke entri ni (tinggalkan 1 komen di entri ni)
2. Buat simple entri tentang giveaway ni, masukkan banner tu dalam entri post dan link back ke entri ni)

(tinggalkan 1 komen di entri ni)


Ini TAK WAJIB tapi kalau sudi silalah
Follow blog penaja iaitu ardinihumaira.com
( Kalau folo @ dah lame folo, dapat 1 penyertaan bonus!)
Tinggalkan satu komen jika anda folo blog penaja.

Jadi seorang ade 4 peluang untuk menang!


(Kalau 1 orang buat 4 perkara = tinggalkan 4 komen)

Kalau dah ikut syarat tu, tinggalkan komen kat entri ini SAHAJA k...
Jangan tinggalkan kat shoutbox ye..
Berapa banyak hadiah?
Nanti saya akan bagitau....tunggu Update seterusnya ya!

Tarikh Tutup:
20.03.2011 ( Ahad )

Pengumuman Keputusan:
Kalau tiada aral melintang, 23.03.2011


Diharap semua kawan2 sudilah join simple GA yang saya anjurkan ni...
!Terima Kasih!

NOTE:
Oleh kerana ade yang tak tahu mcm mane nak masukkan link pada banner dalam entri, maka saya mudahkan lagi syarat tu...

Kalau tepek banner dan bubuh link GA dalam entri kalian, penyertaan korang tetap diterima.

2 ulasan:

  1. Assalam...

    terima kasih sudi join GA ni...

    4 penyertaan diterima

    semoga berjaya k!

    BalasPadam

❤ MY ANNYVERSARY ❤

Daisypath Anniversary tickers
PUSH

close